Kako pomoći

Doprinos Vector.me stranici obično spada u neku od ovih pet kategorija:

Označavanje vektorskih datoteka

Oznake su opisne riječi koje se dodjeljuju svakoj vektorskoj datoteci. Naš sistem pretrage poredi oznake s vašim ključnim riječima kako bi locirao vektore koje želite. Znači, sa preciznijim i kompletnijim oznakama i pretrage će da budu preciznije i tačnije.

Predložite nove mogućnosti ili prijavite greške

Ovo je novi servis pa neke mogućnosti koje su vam potrebne još nedostaju. U tom slučaju, molimo vas da nam pošaljete vaše prijedloge za nove mogućnosti. Ako pronađete grešku na našoj web stranici, molimo vas da nam to odmah prijavite pomoću obrasca za prijavu grešaka

Dodajte novu vektorsku datoteku

Kada god naiđete na neki dobar izvor vektora na webu, pošaljite nam link. Ako ste dizajner vektora, slanjem vaših radova ćete biti u mogućnosti da prezentirate vaše umijeće zajednici. Također, imat ćete mogućnost da koristite radove drugih dizajnera.

Prevedite Vector.me projekte

Ako vaš maternji jezik nije engleski i ako imate iskustva u prevođenju web aplikacija onda nam je vaša pomoć potrebna. Vector.me je moguće prevesti na 35 jezika. Ako želite prevesti ovu stranicu i tako pomoći osobama u vašoj državi, molimo vas da nam pošaljete poruku na translate@vector.me

Pomozite nam da širimo dobar glas

Ako imate web stranicu, bili bismo vam zahvalni ako tu postavite link ka vector.me. Molimo vas da kliknete ovdje kako biste vidjeli slike koje možete koristiti.

Ako imate blog, napišite članak o nama i na najbolji mogući način opišite vector.me vašoj publici.

Također vas molimo da o nama pišete na Tweeteru, Facebooku ili da preporučite vector.me svim dizajnerima koje poznajete.